Shop Mobile More Submit  Join Login
Married muslim couple by littleMuslimah Married muslim couple by littleMuslimah
Choose the right way of having relationship ^^

Nikah connecting people
Add a Comment:
 
:iconkikofdk:
kikofdk Featured By Owner Jun 30, 2015  Professional Photographer
littleMuslimah 
assalammualikum..

minta izin untuk guna pic nie untuk kegunaan sticker door gift customer sy..
harap di beri kebenaran..:)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jul 12, 2015
Wa'alaikumussalam,

Hmm.. sebenarnya saya tak benarkan untuk tujuan perniagaan. saya cuma benarkan untuk kegunaan peribadi sahaja.
Reply
:iconalinxiaojie:
alinxiaojie Featured By Owner Jan 28, 2015
minta izin guna gambar ini dikemudian hari ya jika mahu guna :)
Reply
:iconjasmineflower14:
JasmineFlower14 Featured By Owner Dec 30, 2014
How beautiful :D
Reply
:iconkhaihani:
khaihani Featured By Owner Nov 19, 2014
Can I use this pic for my daughters phone skin :-)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Nov 23, 2014
yes :)
Reply
:iconinsyirahizzati:
insyirahizzati Featured By Owner Aug 15, 2014
minta izin guna gambar ni utk perkahwinan sy ye, trima kasih ;)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Aug 22, 2014
ye.. silakan :)
Reply
:iconlia79:
lia79 Featured By Owner Jun 30, 2014
Assalamualaikum.
Minta izin untuk gunakan gambar ini untuk kad walimah adik saya. 
Jazakillahu khairan.

Salam Ramadhan.
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jul 1, 2014
wa'alaikumussalam.

ya, silakan. saya izinkan utk kegunaan peribadi :)

selamat berpuasa dan semoga segala amalan diterima Allah.
Reply
:iconamalr25:
amalr25 Featured By Owner Jun 24, 2014
Assalamualaikum, nak minta izin guna gambar comel nih utk kad kahwin saya boleh? Jzkk. :)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jun 25, 2014
Wa'alaikumussalam. boleh :)
Reply
:iconhennyl:
hennyl Featured By Owner Mar 2, 2014
Assalamualaikum.. gorgeous picture :D i love it ! may I use it for my wedding invitation ?
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jun 25, 2014
Wa'alaikumussalam. yes, you can use it. :)
Reply
:iconyanyan88:
yanyan88 Featured By Owner Jan 16, 2014  Student Digital Artist
Assalamualaikum, sy nak minta izin guna gmbr ni utk kad kahwin customer sy..boleh?
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jun 25, 2014
Wa'alaikumussalam. maaf, saya baru perasan mesej ni. saya izinkan utk kegunaan peribadi spt kad kahwin atau doorgift.
Reply
:icontutyalawiyah:
tutyalawiyah Featured By Owner Sep 5, 2013
terimakasih bnyak y :)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Sep 26, 2013
Sama-sama :D
Reply
:icontutyalawiyah:
tutyalawiyah Featured By Owner Sep 3, 2013
assalamu'alaikum..hy sis..sy minta izin, untuk menyertakan gambarmu yg sgt bgus ini di kartu undangan pernikahanqu :)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jun 25, 2014
w'alaikumussalam. maaf, saya baru baca mesej sis. saya izinkan utk kegunaan peribadi spt kartu undangan perkahwinan. :)
Reply
:icontutyalawiyah:
tutyalawiyah Featured By Owner Sep 3, 2013
assalamu'alaikum..hy sis..saya tuty..sya minta izin untuk menyertakan gambarmu yg sgt bgus ini..di undangan pernikahanqu..  :)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Sep 4, 2013
wa'laikumussalam wbt.

Boleh. Silakan :)
Reply
:iconsitiana:
sitiana Featured By Owner Feb 1, 2013
cantik pic2 akak.saya nak tahu akak guna software apaa ye untuk buat pic ni?
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Feb 4, 2013
Alhamdulillah.. akak guna Ms. Paint je. Then, edit guna powerpoint. tapi ambil masa agak lama la cket utk lukis. :)
Reply
:iconsitiana:
sitiana Featured By Owner Feb 7, 2013
wah hebat la.. akak just guna ms Paint je.. tp hasilnya sgt cantik.. :-)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Mar 15, 2013
Alhamdulillah.. tapi agak lambat siap.. huhu..
Reply
:iconctaja:
Ctaja Featured By Owner Jan 21, 2013
assalamualaikum.. sis . comel sngt kartun2 sis ni . hehehe blh x saye nk mintak izin untuk guna kartun sis untuk saye pnye business door gift ??????? :) kalau x boleh x pe la sis , just tnye je dulu ^_^ harap2 blh la ek hehehe ^_^
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jan 22, 2013
wa'alaikumussalam.
business door gift macam mana tu?
Reply
:iconctaja:
Ctaja Featured By Owner Jan 24, 2013
door gift cthnye , mcm bantal u gift kawen , besday :) jd saye nk mintak izin sis u guna lakaran cartoon islamic sis ni u tampal2 dkt bantal , keychain n beg u letak cenderamata u tetamu :) blh x???? ^_^
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jan 25, 2013
ok.. kalau macam tu boleh. tapi kalau utk jual, saya tak benarkan.
Reply
:iconctaja:
Ctaja Featured By Owner Jan 24, 2013
ia lebih kepada jahitan , tampalan la , lebih kepada craft :)
Reply
:iconctaja:
Ctaja Featured By Owner Jan 21, 2013
assalamulaikum , sis . comel la kartun ni ,blh x nk mintak izin sis nk guna gambar kartun ni untuk saye pnye business door gift :) tu pon kalau sis izinkan :)
Reply
:iconx-zbit:
x-zbit Featured By Owner Sep 12, 2012
aslmkm... dik.akak nk minta tolong wat kan gambar couple mcam di atas tuk wat monogram bule?
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Sep 13, 2012
wa'alaikumussalam.

monogram? boleh explain lagi?
Reply
:iconsyamirmd:
syamirmd Featured By Owner Jul 8, 2012
Assalamualaikum,

Saya mohon kebenaran nak gunakan watak di atas untuk CD Wedding saya, boleh?

Jazakillahu khayran!
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Jul 8, 2012
waalaikumussalam.. boleh.. barakallahulakuma feek atas pernikahan. semoga bahagia sampai syurga.. :clap:
Reply
:iconsyamirmd:
syamirmd Featured By Owner Aug 27, 2012
Salam. Alhamdulillah, walimah saya telah selamat diadakan. Mohon hbungi saya melalui fb/da/email dan berikan alamat agar saya dapat mengepos cenderahati kepada saudari. Ini cenderahatinya : [link]
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Aug 28, 2012
W'salam wbt.
Alhamdulillah. tahniah kpd awk berdua. barakallahulakuma fi khair..
terima kasih atas cenderahati. mohon berikan email address. :)
Reply
:iconsyamirmd:
syamirmd Featured By Owner Sep 8, 2012
syamir . md @ gmail . com
Reply
:iconjiah25:
jiah25 Featured By Owner Jul 4, 2012
awesome!!!
Reply
:iconyana1811:
yana1811 Featured By Owner May 15, 2012
salam.boleh tak saya nak ambil gambar ni sebagai reference wedding saya? soo sweet..=)
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner May 16, 2012
Waalaikumussalam wbt. boleh.. :D
Reply
:icondrnuha:
drnuha Featured By Owner Apr 8, 2012
salam.. akak..please email saya... ada urgensi nk dibincangkan... drnuha88@gmail.com ..terima kasih atas perhatian akak... syukran... jazakallah...
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Apr 8, 2012
w'salam.. baru je reply.. sama2.. :XD:
Reply
:iconwawaamir:
wawaamir Featured By Owner Apr 5, 2012
cantik sgt.. bole sy ltak dlm blog?
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner Apr 5, 2012
alhamdulillah..
boleh.. :)
Reply
:iconspring-sky:
spring-sky Featured By Owner Mar 23, 2012  Hobbyist General Artist
OMG ..They're so cute :iconawwloveplz:
Reply
:iconlittlemuslimah:
littleMuslimah Featured By Owner May 16, 2012
Alhamdulillah :D
Reply
:iconspring-sky:
spring-sky Featured By Owner May 16, 2012  Hobbyist General Artist
:iconflowerthnxplz:
Reply
:iconnur92:
nur92 Featured By Owner Nov 25, 2011  Hobbyist General Artist
cantik sangat....comel3x
Reply
Add a Comment:
 
×
  • Photo
Download PNG 1202 × 995




Details

Submitted on
June 12, 2011
Image Size
522 KB
Resolution
1202×995
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
33,159 (2 today)
Favourites
41 (who?)
Comments
62
Downloads
2,895
×